Η Εταιρεία

Λίγα λόγια για εμάς

Η kouverta.gr είναι ένα eshop λευκών ειδών και χαλιών που συνδυάζει την πολύχρονη εμπειρία στα υφάσματα και τις ποιότητες με το interior design .

Πάντα με γνώμονα την σωστή επιλογή των προϊόντων μας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, εξασφαλίζουμε μια άρτια συλλογή σε επώνυμα
λευκά είδη, χαλιά, είδη ύπνου, κουρτίνες,κουρτινόξυλα, rollers και φυσικά ξενοδοχειακό ιματισμό για το ξενοδοχείο, το κατάλυμά σας και τον χώρο εστίασής σας.

Η αγάπη για το design και το quality control είναι το κριτήριο και η δύναμή μας να διατηρούμε την ποιότητα των προϊόντων μας.

Στην kouverta.gr υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής custom made προϊόντων, βάση ειδικών προδιαγραφών και διαστάσεων του πελάτη, προσφέροντας τον καλύτερο συνδυασμό ποιότητας και τιμής, σε κουρτίνες, κουρτινόξυλα και blinders (rollers).

Στην κατηγορία του ξενοδοχειακού εξοπλισμού, καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας σε ιματισμό για ξενοδοχεία, Airbnb, suites, νοικιαζόμενα δωμάτια καθώς και τραπεζομάντηλα, κουρτίνες και μαξιλάρες outdoor για καταστήματα εστίασης.

Η ευελιξία μας έγκειται στο γεγονός , ότι συνεργαζόμαστε με τις πλέον αναγνωρίσιμες ελληνικές εταιρείες και βιοτεχνίες,, αλλά και στον τομέα των εισαγωγών με εταιρείες του εξωτερικού που εξασφαλίζουν προϊόντα υψηλής αισθητικής και ποιότητας .

Είμαστε πάντα εδώ να σας ικανοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Με εκτίμηση και αγάπη,
Kouverta.gr